پایان نامه ارشد مهندسی صنایع : ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

  • برداشت مکانیکی

تمامی عمليات از قبيل برداشت، جدا کردن پوست سبز، شست و شو، تميز کردن، خشک کردن، سفيد کردن، درجه بندی و بسته بندی می تواند به وسيله ماشين انجام شود فرو بردن ميوه ها همراه با پوست سبز داخل محلول اتفن به غلظت هزار و 500 ميلی گرم در ليتر موجب جدا شدن پوست ميوه ها در طی 3 تا 4 روز می شود.قرار دادن ميوه های خشک در محلول 26 تا 28 درصد هيپوکلريد کلسيم و سپس فرو بردن آن ها در محلول يک درصد اسيدسولفورو موجب سفيد شدن آن ها می شود. برای خشک کردن دوباره هوای گرم را که دمای آن بين 32 تا 38 درجه سانتی گراد است به اطراف ميوه ها هدايت می کنند تا رطوبت آن ها به 8 درصد کاهش يابد. در روش برداشت به صورت مکانیکی درکشورهای توسعه یافته تمامی محصولات به صورت دقیق کد گذاری می شوند به طوری که هر دانه گردو دارای شناسنامه منحصر به فرد خواهد بود. این روش چندان در ایران مرسوم نیست و به دلیل متداول نبودن آن، نحوه ی برداشت نمونه های گردو منتخب در این پژوهش نیز به صورت دستی انجام گرفته است]23،40.[

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

این نوشته در پایان نامه ارشد ارسال و برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.