ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو – پایان نامه ارشد مهندسی صنایع

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

ارزش غذایی گردو ایرانی

مغز ميوه گردو غنی از اسيدهای چرب ، پروتئين هايی مانند لوسئين ،آرژنين، كربوهيدرات ها، ويتامين A, E مواد پكتين و مواد معدنی مانند آهن، مس، روی، کلسیم ، پتاسیم، فسفر و گوگرد است. همچنین دارای استرول های گياهی و مواد فنو ليک و فلاونوئيدهامی باشند. گردو مانند برخی غلات و لگومها سطح پروتئين بالايی دارد. مقدار فسفر مغز گردو با ماهی ، برنج و تخم مرغ برابری می كند. مغزهای گردو اغلب در حدود 60 درصد روغن دارند. روغن گردو تقريبا 7 درصد اسيد چرب اشباع، 20 درصد اسيد چرب غيراشباع حاوی يک پيوند مضاعف و 73 درصد اسيدهای چرب غير اشباع حاوی چند پيوند مضاعف دارند. سطوح بالای اسيد چرب غير اشباع حاوی چند پيوند مضاعف، گردوها را مستعد اكسيد شدن می كند و عمر انباری آن را محدود می كند. اسيدهای چرب اصلی موجود در روغن گردو شامل اولئيک، لينولئيک و لينولنيک اسيد می باشند. نسبت اين اسيدهای چرب برای ارزش تغذيه ای و اقتصادی آنها مهم می باشد . برای نمونه لينولئيک و لينولنيک پايين تر در روغن ممكن است سبب دوام بيشتر روغن در حاليكه سطوح بالاتر آنها از نظر تغذيه ای اهميت بيشتری دارند . گردو منبعی عالی از مواد فیتوشیمی مثل ملاتونین، اسید الاژیک ، کاروتینوئید و ترکیبات پلی‌فنولیک، توكوفرول ، اسيداسكوربيک است که با خاصیت آنتی‌اکسیدانه بودن آن در ارتباط است. این ترکیبات اثرات بالقوه‌ای برعلیه سرطان، پیری، التهاب و بیماری‌های نورولوژیکی دارند. همچنين اگرچه ارزش تغذيه ای تركيبات فنولی موجود در مغز گردو شناخته نشده است اما آنها برای سلامتی بشر دارای اهميت هستند. تركيبات موجود در بخش های مختلف گردو دارای خواص آنتی اكسيدانتی می باشند كه از فعاليت راديكالهای آزاد ممانعت می كنند. از اين آنتی اكسيدان ها، توكوفرول ، اسيداسكوربيک و پلی فنول ها اهميت زيادی دارند گرچه لايه نازک اطراف مغز غشاء 5 درصد وزن ميوه را تشكيل می دهد ، اما مهمترين منبع تركيبات فنولی      می باشد. مقدار تركيبات فنولی اين بخش از ميوه حداقل 93-97 درصد بالاتر از كل مغز می باشد]23،51.[

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

این نوشته در پایان نامه ارشد ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.