ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو – پایان نامه رشته مهندسی صنایع

دانلود پایان نامه

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

زمان مناسب برداشت محصول گردو

در زمان مناسب برای برداشت محصول گردو چهار عامل تاثیر گذار است که عبارتند از:

  • 1- اندازه ی میوه گردو
  • 2- رنگ روشن مغز گردو
  • 3- خسارت پایین از نظر آفات و کپک ها
  • 4- پایین ترین میزان بقای پوست سبز به روی میوه خشک

از بین این عوامل رنگ مغز میوه و خسارات ناشی از آفات و کپک ها در اثر تأخیر در برداشت و مسايل پس از برداشت به شدت تحت تأثیر قرار می گیرند. صرف نظر از محل و نوع برداشت هر چه سریع تر گردوها به منظور دستیابی به میوه هایی با مغز روشن و عاری از خسارت آفاتی ضروری است. زمان برداشت بستگی به نوع یا ژنوتیپ و شرایط اقلیمی دارد ولی تعیین زمان مناسب برداشت خیلی مهم است. بهترین زمان برداشت محصول زمانی است که بافت بینابینی مغز و پوست چوبی تغییر رنگ داده و به رنگ قهوه ای تبدیل شود. در این زمان رنگ مغز در روشن ترین حالت خود بوده و دارای بهترین کیفیت می باشد اما پوست سبز در برخی از انواع گردو و در برخی مناطق به طور همزمان با مغز گردو به بلوغ نرسیده و این مساله در جاهایی که دارای آب و هوای گرم در زمان رسیدن مغز میوه هستند حادتر است. رطوبت بالا و یا بارندگی بلوغ پوست سبز را قبل از رسیدن مغز تسریع می­کند. در این حالت باید تا زمانی که از نظر اقتصادی و عملی امکان برداشت وجود داشته باشد صبر کرد. در مناطق با آب و هوای معتدل و شب های خنک رشد مغز میوه کندتر است و رسیدن پوست سبز و مغز به طور همزمان انجام می شود.

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

این نوشته در پایان نامه ارشد ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.