ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو – پایان نامه ارشد رشته مهندسی صنایع

دانلود پایان نامه

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

 ضرورت اهمیت موضوع

گردو از جمله خوراکی های بسیار سودمند است که مصرف آن توسط چندین سازمان دولتی و حرفه ای از جمله وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، موسسه پزشکی (IOM) از آکادمی ملی علوم (NAS) و انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه شده است]50.[ همچنین بر اساس پژوهشی که توسط کمیسیون گردو کالیفرنیا انجام شد، اکثر بزرگسالان به اندازه کافی در رژیم غذایی خود اسیدهای چرب امگا-3 مصرف نمی کنند که بخشی از دلیل آن بخاطر عدم آگاهی برخی از مصرف کنندگان از این اسیدهای چرب است. یکی دیگر از عوامل مهم تاثیر سلیقه های فردی در رژیم غذایی است. به طوری که در منابع غذایی دریایی از جمله ماهی چرب مانند ماهی آزاد، شاه ماهی، ساردین و مکمل های حاوی روغن ماهی به میزان کافی اسیدهای چرب امگا-3 یافت می شود ولی ظاهرا تمایل به مصرف این خوراکی ها به حد مورد نیاز نمی باشد. از این رو پژوهشگران جایگزین مناسبی را پیدا کردنند، که هم بتوانند اسیدهای چرب امگا-3 را به اندازه کافی برای مصرف کننده تامین نماید و هم با اکثرسلیقه های فردی هماهنگ باشد. گردو، تنها درخت آجیلی است که دارای مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا-3 می باشد

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

این نوشته در پایان نامه ارشد ارسال و برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.