دانلود پایان نامه رشته مهندسی صنایع : ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

دانلود پایان نامه

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

گردوی ایرانی(Persian walnut)

گردوی ایرانی (.Juglans regia L) یا گردوی معمولی (که علت این نامگذاری  آن است که این گردو به طور گسترده ای در سراسر جهان پراکنده شده و به طور گسترده ای کشت و کار می شود)، مهم ترین گونه این جنس و یکی از مهم ترین میوه های خشک و آجیلی می باشد. از نظر تعداد کروموزوم دیپلوئید و دارای 32 کروموزوم در حالت دیپلوئیدی (2x=32) می باشد.

گردو، درختانی بزرگ ، خزان کننده با تاجی مدور و ارتفاعی در حدود 27 متر از گروه پهن برگان با برگ های مرکب شانه ای فرد بزرگ و بدون گوشوارک با پرزهای غده ای و کناره صاف می باشد. یک پایه و دارای گل های تک جنسی است. تنه صاف یا فلسی و شیار دار، جوانه ها پوشیده از فلس های معدود هستند وتوسط باد گرده افشانی می شوند. میوه گردو شفت تقریبا مدور، اگزوکارپ دارای رنگ سبز روشن است ، در هنگام بلوغ ، برون بر و میان برسبز میوه از آن جدا می شود . درون بر سخت و چوبی است ، ضخامت پوست چوبی متنوع و از پوست کاغذی تا پوست کلفت وسخت می باشد و مغز را در بر می گیرد، بذر دارای دو لپه است که توسط شیار ناقصی هر لپه به دو قسمت تقسیم می شود . مغز بدون آلبومن با اندوخته روغنی است، فضای داخلی میوه توسط دیواره غضروفی ناقصی تقسیم شده است]23،71.[

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

این نوشته در پایان نامه ارشد ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.