ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو – دانلود پایان نامه ارشد مهندسی صنایع

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

طبقه بندی و گیاه شناسی

گردو درختی است زیر شاخه نهان دانگان، رده دولپه ای ها، زیر رده بی گلبرگان، راسته شاتون داران، و تیره گردو و جنس گردو که گردو(Juglans) یکی از جنس های مهم خانواده گردو (Juglandaceae)  می باشد. جنس گردو دارای بیست و یک گونه است که مهم ترین گونه آن .Juglans regia L می باشد که در بسیاری از کشور ها به صورت تجاری پرورش داده می شود. گونه های دیگرگردو بیشتر به صورت منطقه ای و اکثرا به خاطر چوب و گاهی میوه پرورش داده می شوند. مهم ترین گونه آن ها از نظر چوب ، گردوی سیاه شرق آمریکا می باشد.

میوه رسیده گردو شامل شش بخش به صورت زیراست:

1-پریکارپ بیرونی یا غلافOuter Pericarp or husk) ): که شامل پوسته سبز بیرونی است که پوسته قهوه ای رنگ داخلی را دربر گرفته است.

2- پریکارپ داخلی یا شل(Inner Pericarp or Shell) : پریکارپ داخلی یا شل همان پوسته چوبی و    قهوه ای رنگ داخلی می باشد که پریکارپ، غلاف دانه و مغز را در بر می گیرد.

3- پریکارپ :(Pericarp) پریکارپ بافت نرم درون شل می باشد که مغزگردو و غلاف دانه را در بر گرفته است.

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی در مغز گردو

این نوشته در پایان نامه ارشد ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.